Нардеп: Порошенко перевершив Януковича

Порошенко намагається знищити патріотів по одинці ціною втрати державності України. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, один з лідерів «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій у зв’язку з обшуками «укропівців» та волонтерів, а також затриманням лідера УКРОПу Геннадія Корбана.

«Жага до влади і збагачення захмарила йому (Порошенкові. – Ред.) розум. У своїх вчинках він вже перевершив свого попередника Януковича – кількість політв’язнів в країні вже рахується сотнями», – зазначив Купрій.

За його словами, затримання лідера партії УКРОП Геннадія Корбана у зв’язку зі сфабрикованими кримінальними справами, яке, до того ж, відбулося із численними порушеннями чинного законодавства, є проявом слабкості режиму Порошенка. «Адже він як вогню боїться самостійних, чесних і сильних політиків, які працюють не на власну кишеню, а задля благополуччя людей і миру в Україні. Оскільки саме таких лідерів підтримує народ», – пояснив нардеп.

Віталій Купрій також подякував лідерам громадської думки та політичних партій за підтримку Корбана, та зазначив, що партія звертається із заявами про політичні переслідування в компетентні міжнародні органи.

«З іншого боку, очевидно, що настав час діяти і більш рішуче», – зазначив Купрій.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *