У дорожньо-транспортній пригоді на Полтавщині загинув суддя. Відео

Подія сталася 30 жовтня близько 20-ї години у місті Кременчук.

Попередньо встановлено, що на вулиці Ярмарковій водій легкового автомобіля «Daewoo» зіткнувся з вантажним автомобілем «Volvo».

Унаслідок зіткнення пасажир автомобіля «Daewoo» – суддя Автозаводського районного суду Кременчука, загинув на місці. Водій легковика з численними травмами доставлений до лікарні. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

Як повідомив начальник УМВС України в Полтавській області Олег Бех:

– Двоє громадян, рухаючись на автомобілі «Daewoo» на великій швидкості, пошкодили декілька автомобілів, втікаючи від переслідування правоохоронними органами. У подальшому здійснили зіткнення з грузовим автомобілем «Volvo». Водій легковика отримав численні тілесні пошкодження, а пасажир загинув на місці, – зазначив Олег Володимирович. – Дані громадяни були фігурантами кримінального провадження, пов’язаного з корупцією. Матеріали провадження знаходяться в Генеральній прокуратурі.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Розпочато досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *