Нелюд вбив родича молотком

Співробітниками Дзержинського міського відділу міліції затримано 52-річного раніше не судимого чоловіка, який за допомогою молотка і монтування завдав брату своєї дружини травми, несумісні з життям. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

30 Жовтня близько 09.00 години в чергову частину міліції надійшло повідомлення від жительки Дзержинська про те, що у дворі будинку знаходиться труп її 42-річного брата.

Виїхавши на місце, співробітники Дзержинського МВ у складі слідчо-оперативної групи оглянули місце події і при огляді трупа виявили 3 рубані рани на голові вбитого.

За підсумками проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть наступила в результаті нанесення ударів по голові тупим предметом від крововиливу під оболонку головного мозку.

Як повідомив начальник Дзержинського міського відділу міліції Герман Приступа, вищевказане вбивство було розкрито «за гарячими» слідами. Підозрюваний у скоєнні вбивства 52-річний раніше не судимий чоловік виявився співмешканцем сестри вбитого.

Мотивом вбивства послужили непрязні відносини між родичами. Раніше неодноразово судимий потерпілий звільнився з місць позбавлення волі в липні цього року. Колишній ув’язнений постійно провокував підозрюваного, вимагав у нього гроші та продукти харчування.

У ніч скоєння злочину між чоловіками знову зав’язалася сварка, в результаті якої підозрюваний наніс потерпілому декілька ударів по голові молотком і монтуванням. Побачивши, що кривдник впав, чоловік як ні в чому не бувало пішов спати.

Слідчо-оперативною групою вилучено знаряддя вбивства. Підозрюваний дав свідчення і був затриманий за підозрою у скоєнні вбивства.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного, якому загрожує до 15 років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *