На Київщині ліквідовано діяльність двох підпільних виробництв лікеро-горілчаних виробів

Спільними діями працівників податкової міліції ГУ ДФС у Київській області та прокуратури Київської області припинено діяльність 2-х підпільних виробництв з незаконного виготовлення лікеро-горілчаних виробів.

У ході ліквідації підпільних виробництв проведено 5 обшуків, за результатами яких вилучено 385,8 дал лікеро-горілчаних виробів орієнтовною вартістю 308,6 тис. грн., понад 434 дал спирту орієнтовною вартістю понад 404 тис. грн., 1 автомобіль орієнтовною вартістю 175 тис. грн., марки акцизного податку у кількості понад 28,5 тис. шт. та обладнання для масового виробництва лікеро-горілчаних виробів, які використовувалися для здійснення незаконної діяльності.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 907,7 тис. грн., з них підакцизних товарів на суму 887,7 тис. гривень.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено осіб, які організували роботу з виробництва, зберігання та збуту незаконно виготовленого спирту етилового та алкогольних напоїв, що при вживанні можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

На даний час проводяться слідчі дії у відношенні організаторів підпільних виробництв з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *