Народні та заслужені артисти України приєдналися до проекту Зробимо Україну чистою

25 квітня о 10:00 відбудеться наймасштабніша соціальна екологічна акція «Зробимо Україну чистою!-2015» http://letsdoitukraine.org/, яку активно підтримують лідери громадської думки, такі як: Руслана Лижичко, Валерій Харчишин, Олег Скрипка, Світлана Тарабарова, Олег Фагот Михайлюта та багато інших. Вже до проекту приєдналися народні та заслужені артистки України та закликали всіх прийняти участь.
Народна артистка України, співачка Марія Бурмака: «Я підтримую акцію «Зробимо Україну чистою!-2015» і закликаю всіх вийти на фестиваль чистоти. Адже, це так просто і зрозуміло: прибираючи навколо в буквальному розумінні ми так само наводимо лад в своїх думках і почуттях. А дбаючи про екологію рідної землі ми нібито очищуємо нашу душу і, звичайно, совість. Кілька років поспіль я беру участь у щорічному прибиранні київських гір Юрковиця і Щекавиця. Я живу на Подолі і дуже люблю там гуляти, читати, милуватися фантастичними київськими видами. Щороку я вражена скільки сміття збирається в цьому місці. Тому в акції, у Дні Чистоти, на який я вас кличу прийти є дві мети – прибрати місце, де ми всі живемо і вкотре попросити всіх: «Не смітіть! Подивіться в якому прекрасному місті ми живемо, тримайте свою душу і совість в чистоті, прибирайте за собою!». І, звичайно, цей день – прекрасна нагода всім нам стати друзями, аби потім зустрічатись ще і ще!».
Заслужена артистка України та співачка Наталка Карпа: «Кожен з нас є відповідальним перед наступними поколіннями за те, в якому стані ми залишимо їм Землю та нашу Україну. Чистота країни залежить від, здавалось би, дрібниць, які переростають потім у глобальні проблеми. Донести папірчик до смітника, забрати сміття з лісу після пікніка… Але спершу треба Україну прибрати, тому пропоную разом вийти 25 квітня на вулиці нашої країни і зробити Україну чистою!».
Народна артистка України Ольга Сумська: «Хочу, аби про цю акцію почули всі українці! Давайте починати з себе, з рідного дому, подвір’я, парку, міста…Будемо казати своїм дітям,що погано,а що добре…Посадимо і збережемо дерево,а головне – це небайдужість до кожної конкретної справи, яка зробить Україну чистою і найпрекраснішою у світі…Сьогодні як ніколи ми маємо потурбуватись про екологію рідної землі…Це те,з чого треба починати будь яку благородну справу».
Акцію «Зробимо Україну чистою!-2015» проводить молодіжний рух «Let’s Do It, Ukraine!». Це частина міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав вже 112 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Акція в Україні кожного року збирає біля чверті мільйона українців і волонтери в один день і в один час, котрі в рамках еко-фесту виходять разом на прибирання.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *