У МВС прокоментували заяву «Бєса» про постачання Порошенком зброї терористам

Радник міністра МВС Антон Геращенко закликав не вірити інформації, поширеній одним з ватажків бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки» Ігорем Безлером на прізвисько «Бєс», про те, що президент України Петро Порошенко постачав терористам на Донбас зброю.

За його словами, мета таких заяв – ослаблення опору російській агресії. Про це Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мета інтерв’ю очевидна – інформаційна війна проти України. Завдання – продовжити зіштовхування лобами президента України, прем’єр-міністра України з народом України в цілях послаблення опору російської агресії. Фактів – нуль цілих, нуль десятих», – написав радник міністра.

Геращенко також зазначив, що «найбільш схильна до стресів публіка, що любить з будь-якого приводу і без приводу заявляти «Довкола зрадники!», вже встигла подивитися це відео і затаврувати зрадників».

«Ляльководи з російських спецслужб відмінно знають ступінь небезпідставної недовіри суспільства до влади і з успіхом підігрівають її такими ось «одкровеннями» від «бісів» і «шаманів»», – заявив Геращенко.

Також він закликав українців завжди аналізувати: хто саме робить заяву.

Нагадаємо, один з ватажків бойовиків самопроголошеної «Донецької народної республіки» Ігор Безлер на прізвисько «Бєс» записав відеозвернення, в якому спростував чутки про свою смерть і розповів, де він зараз знаходиться. Крім цього, ватажок терористів заявив, що зброю його бойовикам нібито поставляла українська сторона і звинуватив у цьому президента України Петра Порошенка.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *