Стрілянина в центрі Львова

Вчора, близько десятої вечора до Шевченківського райвідділу м. Львова зателефонував чоловік та повідомив, що по вулиці Шевченка невідомий погрожує рушницею та стріляє.

Цю інформацію черговий по райвідділу передав нарядам міліції, що перебували поблизу. За кілька хвилин на місце події прибули працівники спецпідрозділу групи затримання Держаної служби охорони Львова.

Прибувши на місце виклику, працівники Державної служби охорони затримали 40-річного чоловіка, мешканця Львова з його зареєстрованою рушницею та з відстріляним патроном калібру 16 мм. Він пояснив, що повертався з села Мости Городоцького району, а на вулиці до нього причепилась група осіб, які намагались його побити, після чого він вистрелив вгору.

На місце інциденту було викликано слідчо-оперативну групу Шевченківського райвідділу Львова. Окрім цього до правоохоронців з заявою про погрози рушницею та побиття її 17-річного сина звернулась мешканка Львова, яка вказує на затриманого чоловіка.

На даний час працівники Шевченківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області з’ясовують всі обставини цього інциденту.

 

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області