На Рівненщині кандидату від опозиції викручували руки

25 серпня у Дубно на кандидата  у народні депутати від Об’єднаної  опозиції «Батьківщина» по мажоритарному округу №154 Валентина Королюка під час святкування Дня міста напали невідомі особи.

Про це повідомляє  прес-служба Рівненського  штабу Об’єднаної опозиції  «Батьківщина».

«25-го серпня у День міста Дубно Валентин Королюк, як кандидат у народні депутати, прибув на урочисту сесію міськради, аби привітати дубенчан. Однак міський голова навіть не оголосив його як присутнього у залі. Натомість провладний кандидат, Данило Корилкевич отримав право виступити перед народними обранцями і гостями з трибуни сесійної зали. Це обурило депутатів і вони почали наполягати на наданні слова Валентину Королюку. Лише після численних закликів мер міста Василь Антонюк надав слово Королюку, не назвавши при цьому ані його прізвища, ані не представив –  хто він такий», – йдеться у повідомленні.

«Побачивши, що Королюк крокує до сцени, хтось із перших рядів дав команду «фас» кремезним кільком «браткам». Чоловіки міцної статури стали хапати за руки кандидата від «Батьківщини» і не пускати до мікрофону. Усе це відбувалося на сцені, посеред Майдану Незалежності, на очах у тисяч глядачів», – наголошують у прес-службі Рівненського штабу.

Після цього була дана команда вимкнути мікрофон і лише після обурливих вигуків людей звук знову включили.

Валентин Королюк написав заяву в Дубенський міськвідділ міліції про бандитський напад, який було скоєно на нього привселюдно під час святкування Дня міста.

Як відомо, погрози на адресу В. Королюка почалися  з першого дня його реєстрації у ЦВК. Зокрема, невідомі особи напали на агітаційний намет опозиції в місті Дубно та застосували до агітаторки газ. Згодом нічні бригади розкидали по вулицях округу наклепницькі анонімки, щоб скомпрометувати кандидата від опозиції.