На секретаріат Кабміну наступного року потратять понад 1,5 мільярда

У проекті Державного бюджету України на 2018 рік видатки для Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України передбачено в сумі 1 503 793,9 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 1 487 709,8 тис. грн., по спеціальному – 16 084,1 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України” передбачено видатки у загальному обсязі 550 515,4 тис. грн., у тому числі загального фонду державного бюджету в обсязі 534 791,3 тис. грн., видатки спеціального фонду складають 15 724,1 тис. гривень.

 

Для здійснення фінансової підтримки газети “Урядовий кур’єр”, засновником якої є Кабінет Міністрів України, за бюджетною програмою “Фінансова підтримка газети “Урядовий кур’єр” передбачено видатки у сумі 4 361,1 тис. гривень.

 

З метою забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади на звернення громадян, підприємств, установ та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності, органів місцевого самоврядування за бюджетною програмою Інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади враховані видатки по загальному фонду у обсязі 50 754,6  тис. гривень.

 

У проекті Державного бюджету на 2018 рік з метою забезпечення технічного розслідування авіаційних подій з цивільними суднами, що сталися на території України, та з цивільними повітряними суднами України на території інших держав, а також забезпечення упередження таких подій у майбутньому за бюджетною програмою “Забезпечення розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами Національним бюро” передбачені видатки загального фонду в обсязі 18 662,5 тис. гривень.

 

Видатки загального фонду за бюджетною програмоюЗабезпечення функціонування Фонду розвитку інновацій у проекті Державного бюджету України на 2018 рік передбачаються у сумі 50 000,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою Фінансування заходів зі створення та функціонування офісу із залучення та підтримки інвестиційпередбачено видатки за загальним фондом в обсязі 50 000,0 тис. грн. для здійснення заходів зі створення заходів зі створення та функціонування інституції з підтримки та просування експорту на базі Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку.

 

За бюджетною програмоюЗаходи з підтримки розвитку лідерства в Україні на 2018 рік передбачені видатки по загальному фонду в обсязі 15 000,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Керівництво та управління у сфері електронного урядування” видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 21 862,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Електронне урядування та Національна програма інформатизації” на 2018 рік передбачені асигнування по загальному фонду у сумі 129 680,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Керівництво та управління у сфері контролю за витрачанням бюджетних коштів” передбачено видатки у сумі 612 958,3 тис. грн., у тому числі видатки загального фонду в обсязі 612 598,3 тис. гривень.

Видатки спеціального фонду складають 360,0 тис. гривень.

 

З метою забезпечення заходів з комплексної реформи державного управління, запровадженої у 2017 році за бюджетною програмою Підтримка реалізації комплексної реформи державного управління (загальнодержавні витрати) передбачено видатки за загальним фондом державного бюджету в обсязі 1 480 698,4 тис. грн., які будуть розподілятися у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *