На апарат Верховної ради у 2018 році потратять понад 1,5 мільярда гривень

У проекті Державного бюджету України на 2018 рік видатки для Апарату Верховної Ради України передбачено в сумі 1 669 657,4 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 1 664 295,4 тис. грн., по спеціальному – 5 362,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України” видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 897 066,5 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Верховної Ради України” передбачено видатки у загальному обсязі 711 040,0 тис. грн., у тому числі загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 705 678,0 тис. грн., видатки спеціального фонду складають 5 362,0 тис. гривень.

 

На реалізацію бюджетної програми “Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети “Голос України” передбачені асигнування по загальному фонду у сумі 61 550,9 тис. гривень.

Кошти будуть спрямовані на створення телепрограм і передач про діяльність Верховної Ради України, депутатських фракцій та груп, комітетів та комісій, а також трансляцію засідань Верховної Ради України, забезпечення органів державної влади, підприємств, установ, організацій та населення об’єктивною інформацією про діяльність органу законодавчої влади.

Також за вказаною бюджетною програмою передбачається спрямувати видатки на фінансову підтримку газети “Голос України”, засновником якої є Верховна Рада України, з метою забезпечення її випуску.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *