Що за сьогодні встигли зробити рятувальники?

7 січня залишаються автомобільні затори в Одеській області поблизу с. Степове Роздільнянського району (до 20 автомобілів), с. Розкішне Білгород-Дністровського району (до 40 автомобілів), с. Семенівка Білгород-Дністровського району (3 пасажирських автобуси з Молдови).

Автомобілі та автобуси, що знаходились в заторі на ділянці Кринички – Холмське деблоковано, їх водіїв та пасажирів розміщено в дитячому садку с. Кринички – 50 чол.,  в школі  с. Кринички – 20 чол., в школі с. Холмське – 90 чол. До пункту обігріву на базі школи  в с. Холмське о 20 год. 20 хв. прибула колона автотехніки в складі 3-х автомобілів КРАЗ (Прикордонної служби), пересувного пункту обігріву на базі ГАЗ-66 з польовою кухнею (ГУ ДСНС України в Одеській області) та автомобіля ГАЗ-66 (обленерго) та доставлені продукти харчування із розрахунку на 200 осіб, теплі речі та ПММ для автотранспорту.

Ліквідовані затори:
– поблизу с. Єреміївка та с. Роздільне Роздільнянського району вивільнено 20 автомобілів;
– поблизу с. Шевченкове та с. Червоний Яр Кілійського району вивільнено 5 автомобілів;
– поблизу с. Спаське Татарбунарського р-ну вивільнено 20 автомобілів;
    – поблизу с. Розкішне Б-Дністровського р-ну вивільнено 30 автомобілів;
– поблизу с. Щербанка Роздільнянського р-ну вивільнено 50 автомобілів;
– поблизу с. Софіївка Миколаївського р-ну вивільнено 4 автомобілі;
– поблизу с. Маяки Біляївського р-ну вивільнено 46 автомобілів;
– між населеними пунктами Шевченкове та Мирне  Кілійського району вивільнено 10 автомобілів.

До ліквідації заторів на території Одеської області залучено 329 од. тех. та 400 чол., з яких від ДСНС 32 од. тех. та 100 чол. о/с.
На решті території України заторів на автошляхах не виникло.
Людей які отримали обмороження під час заторів немає.

Для забезпечення проїзду та розчистки автодоріг на території України залучено 1 тис. 429 од. тех. та 1 тис. 921 чол. з яких від Укравтодору залучено 1 тис. 254 од. техніки та 1 тис. 460 чол. Від ДСНС 109 од. тех. та 360 чол. о/с.

Підрозділами ДСНС витягнуто з обочин та кюветів на дорогу 469 автомобілів (за добу 126), в яких перебувало 1 тис. 29 осіб (за добу 362).

О 13 год. 15хв. в Приморському районі м. Одеси виник прорив труби теплотраси діаметром 300 мм. В результаті без теплопостачання залишилось 35 будинків (орієнтовно 3тис. 150 мешканців), 2 медичних заклади (військовий шпиталь та обласний тубдиспансер). До ліквідації пориву залучені 3 аварійні бригади.

Щодо введення обмежень:

Одеська область
З 18 год. 7 січня обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення області (крім дороги Київ – Одеса де обмежено рух тільки великогабаритних транспортних засобів).

Дніпропетровська область
З 18 год. 7 січня обмежено рух  для всіх категорій транспортних засобів на ділянці дороги  
М-23 Кіровоград-Кривий Ріг- Запоріжжя;

Кіровоградська область
З 15-00 год 07.01.2017р. обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Херсонська область
З 12 год. 6 січня обмежено рух великогабаритних транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

Миколаївська область
З 17-00 год. 07.01.2017 р. обмежено рух для всіх категорій транспортних засобів на всіх автодорогах загального користування державного та місцевого значення.

За інформацією Мінінфраструктури залізничні вокзали та аеропорти працюють в звичайному режимі.

Залишаються знеструмленими 31 населений пункт у чотирьох областях, а саме: Одеській – 22 н.п., Херсонській – 1 н.п., Миколаївській – 7 н.п., Волинській – 1 н.п..
До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *