Жінка відправила своєму засудженому чоловіку м’яку іграшку з наркотиком

Співробітниками поліції під час огляду посилки, яка надійшла до Селидівської виправної колонії одному із засуджених, було виявлено згорток з наркотичною речовиною. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює власника заборонених речовин.

Минулого дня до Селидівської виправної колонії надійшла посилка на ім’я 43-річного засудженого. Під час огляду посилки з’ясувалося, що вона містить м’яку іграшку. Однак, милий на вигляд, плюшевий ведмедик містив всередині згорток з речовиною, схожою на наркотичний засіб – метамфетамін.

Адресат забороненої посилки пояснив, що цю посилку йому відправила дружина, однак звідки там взявся наркотик не розуміє. «Я відбуваю покарання строком більше десяти років, а цю іграшку мені відправила дружина. Ось тільки як там опинився наркотик та кому він належить, мені не відомо. Скоріш за все мені його підкинули», – зазначив засуджений.

Ці свідчення будуть перевірені під час досудового розслідування. Наркотична речовина вилучена та направлена на експертизу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *