Тимошенко: Очолює програму знищення українських банків пані Гонтарева

Сьогодні відбувається жорстока агресія на сході України. Але ми не можемо з вами ігнорувати те, що сьогодні всередині України проти українців так само відбувається потужна масштабна агресія.

Про це голова партії ВО “Батьківщина” заявила сьогодні, під час погоджувальної ради.

Я неодноразово говорила про те, що через Президента країни, уряд, Національний банк, у тому числі через Верховну Раду проводяться абсолютно антиукраїнські рішення. І те, що іде масштабна “зачистка” банківської системи України, то є очевидним. 80 банків впали. Очолює програму знищення українських банків пані Гонтарева.

Но ви ж не наївні люди, ви ж розумієте, що над Гонтаревою і над керівником Фонду гарантування вкладів Ворушиліним стоїть Президент Порошенко, і що не може без його відома проводитися програма ліквідації української банківської системи. “Приватбанк”, який доведений до банкрутства – це ще один крок в цій програмі. Десятки мільйонів людей втратили свої гроші в банківській системі, 450 мільярдів гривень витягнуто з кишень середнього класу. В той же час ті ж самі 450 мільярдів гривень конфісковані у тих банків, які ліквідовані, і передані у Фонд гарантування вкладів Ворушиліна. Ворушилін – бізнес-партнер Порошенко. Ці гроші, 450 мільярдів гривень, сьогодні перетворені ним в 99 мільярдів. Він переоцінив ці фонди, і по суті, вони планують 350 мільярдів гривень покласти в кишені.

Партія “Батьківщина” подала заяву про злочин щодо Ворушиліна і Гонтаревої в НАБУ, і ми очікуємо результату. Якщо НАБУ не розслідує цю справу, треба чесно сказати, у нас НАБУ не існує, це такий самий фейк, як і будь-який інший, який сьогодні працює під дахом Президента Порошенка.

Друге, ми передали до Служби безпеки України заяву про злочин Гонтаревої, яка за час свого правління довела питому вагу російського капіталу в банківській системі України з 12-и відсотків до 41-го. І коли зараз те саме відбувається навколо “Приватбанку”, ми подивимося ще, чим це завершиться.

Я можу сказати, що якщо Служба безпеки України не розслідує ці наслідки діяльності Гонтаревої, а Національний банк України, ви знаєте, це його, практично, наслідки його роботи, якщо вони зробили майже 50 відсотків російського капіталу в банківській системі України, це вони, гірше ніж на фронтах, сьогодні практично нищать Україну. Вони запускають в серце фінансової системи країну-окупанта. Чому мовчать всі патріоти, які на словах патріоти, а, насправді, прикривають всі ці, по суті, стратегії нищення України.

І тому, якщо Служба безпеки України це не розслідує, це буде означати, що наша Служба безпеки України не працює на України, а працює на всі оборудки, які очолює Порошенко, Гонтарева, Ворушилін і всі інші.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *