Страшна аварія біля Дніпра. Фото

Другого грудня близько 20.30 по проїзній частині дороги« Дніпро-Хуторьке» між селами Зоря та Чумаки Дніпровського району трапилася ДТП, в результаті якої п’ятеро людей загинули на місці ще семеро були травмовані.

текст

Як встановили слідчі близько 20.30 з боку села Зоря в бік Чумаків рухався автомобіль «КАМАЗ» з причепом. Під час руху від нього відчепився причеп, завантажений кукурудзою, який виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Mersedes Benz 312»,що рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди п’ятеро людей, пасажирів мікроавтобусу «Mersedes Benz 312»,жителі Петриківського та Магдалинівського району 1992,1994,1983,1985 та невстановлена жінка віком 35-ти років загинули на місці. Водій автомобілю «Mersedes Benz 312» та шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеню та були госпіталізовані до лікарень Дніпра.

В рамках розслідування данного кримінального провадження, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, з метою встановлення обставин дорожньо- транспортної пригоди призначені всі необхідні експертизи. Триває слідство.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *