Вбивство в Києві. Фото

Інформація про тіло у сміттєвому контейнері надійшла до Святошинського управління поліції сьогодні зранку. Особа вбитого встановлена. Правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетними до злочину.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, фахівці якої зібрали докази та дослідили навколишню територію. Оперативники та дільничні інспектори опитують ймовірних свідків та очевидців.

За попереднім висновком судмедексперта, смерть чоловіка настала внаслідок численних ножових поранень.

Особу вбитого встановили, це – киянин, 1983 р.н. Правоохоронці перевіряють коло його знайомих та проводять ряд оперативно-розшукових заходів для розкриття злочину.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці за кілька годин розкрили жорстоке вбивство та затримали 30-річну жінку, яка обґрунтовано підозрюється у його скоєні.

З’ясувалося, що між вбитим та підозрюваною, яка жила неподалік, тривалий час були неприязні відносини. Цього ж разу все закінчилося трагічно: у своїй квартирі вона нанесла йому численні ножові поранення і викинула тіло у сміттєвий контейнер.

Жінку затримали, вона перебуває у Святошинському управлінні поліції, з нею спілкуються слідчі. Правоохоронці встановлюють всі обставини вбивства. За скоєне їй загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Описание: 4

Описание: 3

Описание: 2

Описание: 1






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *