Нелюд згвалтував і вбив чотирирічну дівчинку

Тіло 4-річної дівчинки зі слідами зґвалтування виявили у ямі на березі річки біля с.Зміївка Бериславського району. Щоб приховати сліди злочину, вбивця засипав тіло дитини листям та очеретом.

Дівчинка зникла з власного будинку вночі 12 серпня у с.Новий Берислав. Напередодні в гостях у її родини був 27-річний сусід, раніше судимий за майнові злочини. Чоловік приїхав до села працювати по найму. Разом з бабусею гість вживав спиртні напої. Близько опівночі усі розійшлися, а на світанку батько побачив, що його 4-річна донька зникла.

Дівчинку шукав весь особовий склад Бериславського, Каховського та Новокаховського відділів поліції, кінологи, рятувальники та громадськість. Перевірялися залізничні та авто станції, лісові масиви, береги річок, новобудови та занедбані будинки.

Тим часом спеціально створена оперативно-розшукова група встановлювала місцезнаходження підозрюваного – раніше судимого сусіда родини, який забрав свої речі та втік з села. Завдяки проведеним заходам зловмисника затримали біля с.Томарине. Наразі він дає свідчення. Призначено ряд експертиз.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *