Вбивство на Полтавщині

Повідомлення про те, що чоловік отримав вогнепальне поранення на одній з вулиць у місті Горішні Плавні, надійшло до 2-го відділення поліції Кременчуцького відділу о 00.30 19-го липня.

Виїздом на місце події працівники поліції встановили, що по вулиці Миру, поблизу місцевого супермаркету, 37-річний мешканець Кременчука отримав вогнепальне поранення.

Від отриманої травми чоловік помер у кареті швидкої.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 кримінального кодексу України (умисне вбивство). Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

За попередньою інформацією поліцейських, особа, що скоїла даний злочин, може пересуватися на автомобілі марки «Toyota Land Cruiser Prado» темного кольору з державним номерним знаком ВІ0007СН.

Шановні громадяни!

Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження вказаного автомобіля або про особу, яка може бути причетною до скоєного злочину, прохання повідомити про це до відділу поліції за телефонами – 093-598-99-19, 053-482-12-11, або на єдину безкоштовну цілодобову лінію «102». За необхідності, конфіденційність гарантується.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *