Заява МЗС України у зв’язку з терористичним актом у Ніцці

Міністерство закордонних справ України висловлює глибоке співчуття  та підтримку Уряду та народові Франції, рідним і близьким загиблих і постраждалих внаслідок жорстокого терористичного акту, скоєного у ніч на 15 липня 2016 року у Ніцці.

Перетворивши святкування з нагоди національного свята Французької Республіки на криваву трагедію, терористи зазіхнули на святе для кожного француза і знехтували найбільшою цінністю – людським життям.

Україна категорично засуджує будь-які прояви тероризму  і закликає міжнародне співтовариство дати рішучу відсіч будь-яким проявам насильства і ненависті, що несуть у собі ці злочини. Жоден причетний до цього трагічного терористичного акту не повинен уникнути справедливого покарання.

Звертаємося сьогодні до французького народу, який протягом останніх років зазнав жахливих втрат від рук терористів – Україна сьогодні з вами. Українці спільно з вами оплакують невинні жертви жорстокого терору. Ця трагедія є спільним болем України і Франції. Сьогодні Україна – це Ніцца.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *