Раніше судимий чоловік намагався вбити колишню співмешканку

До Великоолександрівського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, що у тяжкому стані туди доставлена 55-річна жителька одного з сіл. У жінки було 7 ножових поранень. Лікарі докладають усіх зусиль для збереження її життя.

Працівники поліції негайно прибули за місцем проживання потерпілої. Під час бесіди з сусідкою стало відомо, що близько опівночі вона почула крики про допомогу, які доносилися з двору потерпілої. Жінка побачила, що її сусідка поранена, після чого викликала «швидку».

Оперативники встановили, що злочин скоїв колишній співмешканець жертви. 42-річний чоловік раніше судимий за зґвалтування та крадіжки, він постійно бив та ображав жінку. Нещодавно за хуліганські дії у відношенні колишньої співмешканки його було засуджено до обмеження волі та зобов’язано сплатити штраф потерпілій.

Працівники поліції упродовж доби затримали підозрюваного. Чоловік пояснив, що вирішив помститися колишній співмешканці. Він чекав її біля будинку, а коли жінка прийшла від сусідки, то напав на неї та завдав численні ножові поранення. Після скоєння злочину він переховувався у лісопосадці. Вночі повернувся додому за документами, де його і затримали оперативники.

Як повідомив начальник Великоолександрівського відділення поліції Вадим Ковальчук, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *