На Київщині загинув підліток, намагаючись зробити селфі на мосту

Зачепінг та екстремальна селфі-манія вирує серед підлітків, калічить і забирає їх життя. Поліція занепокоєна широким розмахом у столичному регіоні трагічних наслідків серед молоді від зайняття екстремальними хобі. Закликаємо батьків та педагогічних працівників систематично проводити профілактичні бесіди з дітьми щодо небезпеки захоплення вбивчими розвагами.

Чергова трагедія сталася 24 травня о 18.16 годині, у смт Бородянка. 15-річний місцевий житель разом із своєю подругою-одноліткою фотографувалися на залізничному мосту, який проходить через річку Здвиж. Хлопець виліз на перекладину, де проходять високовольтні лінії, отримав смертельний удар електрострумом та впав на залізничну колію.

Медики, які прибули на місце події, констатували смерть підлітка. Поліцейські направили тіло неповнолітнього на проведення судово-медичної експертизи.

 

На даний час триває досудове розслідування з метою всебічного встановлення обставин події.

 

Працівники відділу ювенальної превенції поліції Київщини вживають заходи щодо перешкоджання заняття екстремальними розвагами підлітками та на постійній основі проводять з молоддю профілактичні бесіди. Закликаємо педагогів та батьків не залишатися осторонь даної проблеми, пояснювати та наголошувати про трагічні наслідки даних діянь.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *