На Львівщині під час дорожньо-транспортної пригоди травмовано дворічну дівчинку

Працівники Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди у якій була травмована дворічна дівчинка.

У Червоноградський відділ поліції 24 травня надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернулась дворічна дівчинка з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку». Потерпілу госпіталізували у нейрохірургічний відділ Червоноградської міської лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпіла отримала внаслідок наїзду на неї автомобіля марки «ВАЗ-21099» під керуванням 30-річного жителя Сокальського району на вулиці Стуса у Червонограді.

За цим фактом слідчим відділенням Червоноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *