На Луганщині вбивство під час пиятики

Правоохоронці викрили 51-річного чоловіка, який під час раптово виниклої сварки у ході сумісного вживання спиртних напоїв, завдав тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому, що спричинили його смерть.

20 січня до Білокуракинського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Лугова в с. Нещеретове Білокуракинського району в своєму домоволодінні помер чоловік 1970 р. н.

У ході проведення першочергових оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні померлий спільно зі своїм знайомим 1965 р.н. розпивав спиртні напої.

Під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин. У ході сварки гість спричинив тілесні ушкодження хазяїну будинку, після чого втік, знаючи, що потерпілий, проживає сам, і у зв’язку з інвалідністю (мав ампутацію обох кінцівок ніг) не зможе надати собі допомогу.

Труп було направлено до Білокуракинського бюро СМЕ. Згідно довідки про смерть від 20 січня смерть настала внаслідок переохолодження. Але, під час огляду трупу, судово-медичним експертом були виявлені тілесні ушкодження. Точна причина смерті буде встановлена після проведення гістологічного дослідження.

По даному факту слідчим Білокуракинського відділу поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження по ст.115 КК України «Умисне вбивство». Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *