Смертельна аварія на Закарпатті. Фото

25 липня на автошляху місцевого значення між населеними пунктами Велятино та Шаян Хустського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Повідомлення про це закарпатським рятувальникам надійшло о 22:28. На місце події прибули працівники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст.

 

Як з’ясувалося, 70-річний ужгородець (водій автомобіля Volkswagen Polo) не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом трактора «ЮМЗ-6», що їхав попереду. Унаслідок цього двоє пасажирів легковика (59-річна жінка та 37-річний чоловік) загинули на місці аварії. Ще 4 людини (водій Volkswagen Polo та його 39-річний пасажир), 65-річний водій трактора разом зі своїм 15-річним односельчанином, з політравмами різних ступенів тяжкості госпіталізовані до Хустської центральної районної лікарні. Стан водія та пасажира іномарки лікарі діагностують як важкий.

 

Унаслідок зіткнення, пів іномарки, фактично, потрапило під причіп. Для вивільнення постраждалих та деблокування тіл загиблих з транспортного засобу рятувальникам довелося застосовувати спеціальне гідравлічне обладнання. Після цього Volkswagen Polo та причіп були розтягнуті за допомогою пожежного автомобіля та ще двох тракторів.

 

У ДСНС України

у Закарпатській області